Völgy Utcai Ökumenikus Óvoda

1021 Budapest, Völgy u. 3. | +36-1-200-0527, +36-1-200-0547 | http://volgy-utcai-okumenikus-ovoda.webnode.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az épület korszerű, esztétikus, praktikus kialakításával, otthonos környezet biztosításával ideális az óvodás korú gyermekek fogadására. Az ősfákkal, dús növényzettel borított udvar, a különböző burkolatú területek, játszó és fejlesztő eszközök optimálisan növelik és kielégítik a gyerekek mozgásigényét. A tornaterem rengeteg lehetőséget biztosít az elemi, fejlesztő és szabadidős mozgásokra, egyéb, pl. művészeti programok rendezésére.

Az óvoda pedagógiai programja az országban egyedülálló módon képviseli a keresztény hitre nevelés lehetőségeit. Az óvoda fenntartója és a felekezetek (katolikus, református, evangélikus) közti megállapodás garantálja a gyerekek számára a keresztény hitre nevelés alapjainak óvodáskornak megfelelő lerakását.

 

II. kerületi óvodai körzethatárok

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-200-0527, +36-1-200-0547
Email:okuovi@okuovi.hu
Honlap:http://volgy-utcai-okumenikus-ovoda.webnode.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek