Budagyöngye Bevásárlóközpont

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121. | +36-1-275-0855 | http://www.budagyongye.com
Desktop

A Budagyöngye 1994-ben, Buda első bevásárlóközpontjaként nyitotta meg kapuit. Az átriumszerű kialakítás és a kis alapterületű üzlethelyiségek a hajdan itt álló Budagyöngye Piac családias, barátságos hangulatát idézik. A négyszintes, közel tízezer négyzetméteres bevásárlóközpontban jelenleg 120 üzlet várja vendégeit áruival, szolgáltatásaival.

Az élelmiszer jellegű üzletektől a lakberendezési boltokon és divatüzleteken át a vendéglátóegységekig minden egy helyen megtalálható. Az üzletházban fogorvosi és szemészeti egészségügyi szolgáltatásokat is igénybe vehetnek látogatóink. A szépülni és lazítani vágyókat szeretettel várjuk fodrászatunkban, masszázs szalonunkban, illetve minden igényt kielégítő drogériánkban. A Budagyöngye Bevásárlóközpontot a kezdetektől az igényes környékhez igazodó különleges áruválaszték, a vásárlóbarát üzletpolitika és a folyamatosan megújuló árukínálat jellemzi, amit a rendszeres akciók és árengedmények tesznek még vonzóbbá. Ezen felül a házban posta, bank, pénzváltó, varroda, valamint pelenkázó és gyermekmegőrző szolgáltatás is rendelkezésre áll. Kedves vásárlóink – a bevásárlóközpontok között egyedülállóan - háziállataikkal is látogathatják a Budagyöngyét, ahol kedvencük számára állatpatika és eledelbolt is található. Az üzletházban őrzött mélygarázs szolgálja az autóval érkező vendégeink kényelmét.

A Budagyöngye közösségi terei és mosdói akadálymentesek, így babakocsis és kerekes székes vásárlóink számára is kényelmesen elérhetők.

Találkozzunk a megújuló Budagyöngyében!

Nyitvatartás:

A bevásárlóközpont VASÁRNAP ZÁRVA tart.

Üzletek:

  • Hétfő - péntek: 10.00-19.00
  • Szombat: 10.00-15.00

Élelmiszerboltok:

  • Hétfő - péntek: 8.00-19.00
  • Szombat: 8.00-20.00

Éttermek:

  • Hétfő - péntek: 8.00-19.00
  • Szombat: 8.00-20.00

Az egyes üzletek nyitva tartása a fentiektől eltérhet, tájékozódj a saját adatlapján vagy honlapján!

Vasárnap is nyitva tartó üzleteink: Szega ÉtteremGyöngyvirág VirágboltMoyo Virágbolt.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:Az bevásárlóközpont melletti parkolóban hétvégén is fizetni kell a parkolásért. Minden szombaton 1 óra ingyenes parkolás a mélygarázsban.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.