Fővárosi szemétszállítási helyzet: íme a kukás cég közleménye!

Desktop
(forrás: FKF)

Súlyos probléma az agglomerációban a szemét szállítása. A kialakult helyzettel kapcsolatban a fővárosi szemétszállításról most az FKF közleményt adott ki:

"Az írott és elektronikus sajtó az utóbbi napokban kiemelt érdeklődést mutat az országos hulladékkezelési helyzettel kapcsolatosan. A Katasztrófavédelem véleménye szerint a fővárosban sokkal jobb a helyzet, mint az agglomerációban.

Ezért tájékoztatni kívánunk mindenkit, hogy a Zöld Híd BIGG NKft. területén jelentkező problémák Budapest hulladékbegyűjtési rendszereit nem érintik. A vegyes települési szilárd hulladék, a kerti zöldhulladék valamint a lomok elszállítása a megszokott rendben történik a fővárosban továbbra is.

Elmaradás, esetenként néhány napos csúszás csupán a házhoz menő szelektív hulladékbegyűjtésnél jelentkezik - ahol bomló, fertőző szerves anyag nem keletkezik -, mely csúszás oka a társaságnál kialakult munkaerőhiány. Ennek felszámolásán folyamatosan dolgozunk.

Társaságunk a Katasztrófavédelem és az NHKV megkeresésére, velük együttműködve, egyeztetve szükség szerint besegít a Zöld Híd BIGG NKft. régió területén kialakult helyzet felszámolásában, de ez sem érinti hátrányosan a Főváros hulladékbegyűjtési rendszereit.

Az FKF Nonprofit Zrt. működésének finanszírozása megoldott, az NHKV-val folytatott egyeztetések alapján a felhalmozódott tartozás rendezése megtörténhet" - írja az FKF közleményében.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek