Kamu Legót vettek a Tescóban, további károsultakat keresnek

Oszd meg másokkal!

Desktop
Csak a doboz volt eredeti
Csak a doboz volt eredeti

A 20-30 ezer forintos LEGO – TECHNIC helyett gagyi, kínai műanyagkockát talált több vásárló három, budapesti Tescóban vett játékdobozban. További károsultak jelentkezését várják!

Tordai József december 8-án vásárolta a Camponában található Tescóban a képeken látható távirányítós Technics-Legót, ami 28-30 ezer forintba került, de akciósan le volt értékelve a felére. Az Index megkeresésére elmondta, hogy kifejezetten ezért a játékért utazta be az összes boltot, szupermarketet, hogy végül megtalálja azt, amire kisfia leginkább vágyott. Később azonban a fa alatt derült csak ki, hogy a drága játék helyett aldis reklámújság és valószínűleg kínai hamisítvány legókockák voltak csak a csomagolásban.

A férfi bejegyzése alatt azóta még ketten jelezték, hogy hasonlóan jártak, egyikük a csepeli, másikuk a váci úti Tescóban vett kicserélt Legót. A közös mindhárom esetben, hogy drága Technic-típusú legókról van szó, és mindhármat egy Tescóban vásárolták.

A szülők azt tervezik, hogy holnap együtt bemennek a központi Tescóba panaszt tenni, bár József szerint elég valószínű, hogy a kicserélésért felelősöket nem a nyíregyházi Lego-gyárnál kell keresni, ugyanis a csomagolásban talált reklámújságok budapestiek.

Az Index megkereste a Tescót és a Legót is, előbbitől azt a választ kaptuk, hogy „Ezúton is elnézést kérünk az érintett vásárlóktól. A holnapi napon haladéktalanul megkezdjük az eset kivizsgálását. Az érintett vásárlókat természetesen kártalanítjuk. A többi kérdésével kapcsolatban holnapig kérném a türelmét."

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek