Lomtalanítás: a guberálók miatt nem teszik közzé az utcákra bontott időpontokat

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu - olvasó)

Tavaly még nem titkolták annyira a lomok elszállításának utcákra bontott időpontjait, jó pár önkormányzat közzé is tette azokat. Idén ez már nem így van. Ennek oka: az FKF így próbálja megelőzni, hogy guberálók lepjék el az utcákat. Ezzel az intézkedéssel azt szeretnék elérni, hogy csak azokhoz jusson el az időpont információ, akikre tartozik. A cég, mivel nem hatóság, nem tud a guberálókkal szemben intézkedni.

Az FKF az érintett lakókat 10 nappal a lomtalanítás előtt a postaládákba eljuttatott hivatalos levélben, illetve a társasházak lépcsőházaiban elhelyezett plakátokon tájékoztatja az adott ingatlanra vonatkozó lomkikészítés időpontjáról. Az FKF ügyfélszolgálatán, valamint telefonon és e-mailben is meg lehet a céget kérdezni erről, a pontos lakcím megadásával.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek