Széna tér: indul a tervezés, és azt is tudni, minek kell megfelelnie

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kép: indafoto
Kép: indafoto

Egy lépéssel közelebb került a Széna tér rendezése a megvalósuláshoz, megvan, hogy ki nyerte a közbeszerzést a projekt megtervezésére: az MG Építész Tervező és Szolgáltató Kft. végzi majd az előkészítést, írja a Magyar Építők.

Nyolcezer négyzetméterről van szó, ez magában foglalja a Széna tér teljes területének komplex rendezését, a közlekedési felületeinek racionalizálását a Volánbusz pályaudvar megszüntetésével. A feladatba a buszállomás lehetséges új helyszíneinek vizsgálata is beletartozik, akárcsak a közúti kapcsolatainak döntéselőkészítő tanulmányterve.

A rendezés az Ostrom utca és a Hattyú utca közötti területre, valamint a Csalogány utca és Hattyú utca közötti térre is vonatkozik, beleértve a benzinkút területét is,

A környező utcákon az alábbi fejlesztéseket végzik el:

  • a Margit körút csatlakozó szakaszának kis mértékű korrekciói;
  • a Bakfark Bálint utca és Varsányi Irén utcák rendezése;
  • a Jégkert fejlesztésével kapcsolatos munkák.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek