Másfél milliárdért árulja a főváros a pezsgőgyáros család villáját a Budakeszi úton

Oszd meg másokkal!

A Gschwindt-Tőry-villa egy néhány évvel ezelőtti képen (forrás: http://www.muemlekem.hu)
A Gschwindt-Tőry-villa egy néhány évvel ezelőtti képen (forrás: http://www.muemlekem.hu)

Valamivel több mint másfél milliárd forintért árulja a Fővárosi Önkormányzat nyilvános kétfordulós pályázaton a pezsgőgyáros Gschwindt Ernő és neje, Tőry Edith megbízásából 1912-ben épült későszecessziós villát.

A Budakeszi úton, valamivel a Külkerpark előtt jobbra lévő ingatlanhoz tartozó telek több mint 2,5 hektár, gyakorlatilag egy hatalmas erdő. Két épület található rajta, a nagyobb 957, a romos, favázas nyaralóépület 120 nm alapterületű. 

Itt működött korábban a fővárosi gyermekvédelem egyik intézménye. Állami gondozásban felnőtt fiatalok utógondozását végezték. Az épület és a kert is nagyon elhanyagolt állapotban van, és a fellelhető információk szerint már 2009-ben is árulták.

Most 2018 január 12-ig lehet pályázni az épületre.

Még több infó az épületről itt, a hirdetés maga itt érhető el, a családról itt találtok több infót.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek