Csőtörés miatt nem járható a Hidegkúti út

Oszd meg másokkal!

Desktop
Katt a teljes képért!
Katt a teljes képért!

Csőtörés miatt nagy mennyiségű víz tört fel az aszfalt alól a Hidegkúti úton. A Szarvashegy utca és a Máriaremetei út közötti szakaszon több ház kertjébe is befolyt a víz.

A vízművek szakemberei egy főnyomócső elzárásával megszüntették a vízfolyást, azonban az úttest jelentősen megrongálódott, ezért a Hidegkúti utat mindkét irányban lezárták.

A tűzoltók három épületből hat embert kísértek ki és statikust is várnak a helyszínre. A főnyomócső elzárása miatt a környéken több száz otthonban szünetel a vízellátás – közölte a katasztrófavédelem.

A javítások idejére a rendőrök lezárták a Hidegkúti utat és a Solymár felől közlekedőket a Solymár, Karátsonyi utca irányába terelik. A Budapest irányából haladókat a Máriaremete út felé terelik – jelezte a BRFK.

21:12:

A főnyomócső elzárása miatt a környéken körülbelül 500 ember maradt víz nélkül, a vízművek szakembereinek becslése szerint még órákig eltarthat, mire helyreáll a vízszolgáltatás.

A hiba elhárítását már megkezdték, a vízművek tájékoztatása szerint a lakosság ellátására a szolgáltató két 6 köbméteres lajtoskocsit is küld a helyszínre, a járművek végigjárják az érintett utcákat.

23:04

A 64-es, a 64A, a 164-es és a 264-es autóbusz újra az eredeti útvonalon jár.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek