Egy anyuka kér segítséget elütött kislánya miatt

Oszd meg másokkal!

Desktop

„Kedves ismerősök és ismeretlenek! Segítsetek nekünk megtalálni egy szemtanút!

Október 15-én délután 2 körül elütötték az egyik gyerekünket a Szépjuhásznénál, a Gyermekvasút állomása előtti zebrán. A következő autó sofőrje átadta a névjegyét, hogy felhívjuk, ha szükség van rá. Most ért oda a nyomozás, hogy kellene a segítsége, és erre kiderült, hogy elvesztettük a névjegykártyáját! Na, őt szeretnénk megtalálni!

Kedves, szőke hajú nő volt, ezüstszínű autóval, és munkába igyekezett Budakeszi felől Budapest irányába. Annyit tudok még róla, hogy nagyon meg volt ijedve, reszketve ült vissza az autóba.

Kérlek titeket, osszátok meg, hátha sikerül mégis valahogy elérni őt! Nagy segítség lenne.

(ui.: tulajdonképpen bármelyik másik szemtanúnak is örülnénk.) Kiegészítés: talán Anikó vagy Ildikó volt a neve, de ez nem biztos...” – kéri Győri Eszter a segítségeteket!

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek