A vihart szerencsére megúsztuk, idejében leértünk a Kálvária-hegyről

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

Vasárnap a kora esti túránk rövidre sikeredett a Hármashatár-hegyen, illetve Pesthidegkút határában. Mivel a pénteki vihart részben az utcán éltük át, tegnap a Kálvária-hegyre felkapaszkodva már az első, igen látványos villámok láttán rögtön a legközelebbi buszmegálló felé vettük az irányt. Pedig sok fotó készítése volt tervbe véve...

A magaslatról, egyébként egészen Dobogókőig el lehet látni. Szép a rálátás Pesthidegkútra, Solymára, János-hegyre... Óbudára viszont már csak télen lehet jól letekinteni az elénk magasodó fák miatt. Ide kattintva láthattok egy panorámafotót, melyen a Hármashatár-hegytől (Pesthidegkúton át) Solymárig lehet körbenézni.

Alább láthatjátok, hogy pontosan hol is áll a három kereszt a Kálvária-hegyen.

View Larger Map

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek