Hogyan ápolgasd a weblapodat: ingyenes képzések vállalkozóknak

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kép: wordpress
Kép: wordpress

Folytatódnak az önkormányzat által támogatott II. kerületi Vállalkozói Klub online-marketing-képzései. A helyi vállalkozásokat segítő kurzusokat Villányi Balázs online-marketing-tanácsadó tartja, írja az önkormányzat oldala.

A képzések nyitottak a II. kerületiek számára, de elsősorban azoknak hasznos, akik word­presses honlappal rendelkeznek, kezelni tudják az admin felületét, valamint el is tudják végezni a megfelelő beállításokat. 

A képzést két helyszínen (a Klebelsberg Kultúrkúriában és a Marczibányi téri Művelődési Központban) összesen öt alkalommal ismétlik meg mindhárom témát érintve, de az online-marketing-szakértő egy blogbejegyzésíró műhelyt is szervez. További információk és jelentkezés a http://onlinemarketinges.hu/januar oldalon.

Fogynak a helyek, jelentkezzetek gyorsan,

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek