Szeptember végén, próbaüzemmel nyit az uszoda

Desktop
Kép: masodikkerulet.hu
Kép: masodikkerulet.hu

Úgy tervezik, szeptember végén próbaüzemmel kezdi meg működését a Gyarmati Dezső Uszoda.

Legalább kéthetes próbaüzemre számítsatok, ekkor üzemelik be a gépészeti berendezéseket. Ez alatt az idő alatt csak felnőttek - és ők is csak korlátozottan - használhatják az uszodát.

Ha ez jól sikerül, a gyerekek októberben vehetik birtokukba a létesítményt - Risztov Éva olimpiai bajnok úszó és Kovács István vízilabdaedző szakmai vezetésével megkezdődnek a gyermektanfolyamok.

A Pokorny Sportközpont tájékoztatója (lassan már jelentkezhettek is az órákra):

Az iskolai úszás mellett lehetőség nyílik délutáni tanfolyamok látogatására úszás és vízilabda sportágban. Az oktatási órák hétfőtől péntekig 16.00-tól 20.00-óráig 4 szinten fognak zajlani; kis víz kezdő,kis víz haladó,nagy víz kezdő, nagy víz haladó szinten. Az egyes foglalkozások hossza 55 perc játékkal együtt. A csoportokba történő beosztást Risztov Éva és oktatói fogják levezetni egy szintfelmérő úszás keretein belül, ahol a gyermekeket a nekik megfelelő tudásszintű csoportba irányítják. A szintfelmérő várható ideje 2019. szeptember vége - október eleje.

A tanfolyamokra valamint a szintfelmérőre történő jelentkezés: 2019. 09.16-tól lehetséges Kiss Cecília sport- és oktatásszervezőnél a kiss.cecilia@masodikkeruletsport.hu e-mail címen. A jelentkezéskor szerepeljen az e-mailben a gyermek neve, születési dátuma, úszástudás szintje.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?