Az idei játékos sportvetélkedő eredményei

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: dr. Albert Albert
Fotó: dr. Albert Albert

Az idén is megrendezték a "játékos sportversenyt" a II. kerületi általános iskolák alsó tagozatosainak.

Az elnevezése alapján azt gondolnánk, nem komoly dolog, de az Újlaki Iskolában kedden délután 5 iskola vegyes, jól felkészült 12 fős csapata mérte össze tudását. 

A játékos sportverseny egyébként a hazai diákolimpia egyik sportága, kerületi, területi és országos döntőt is szervez belőle a Magyar Diáksport Szövetség.
A gyerekek teremben, tornaszerekből (zsámoly, szekrény, szőnyeg, bója stb.) felépített pályán versenyeznek, ügyességi feladatokat oldanak meg időre. A kivitelezés pontosságát pontrendszer szerint értékelik a bírók.

És most lássuk az eredményeket - (már most gratulálunk mindenkinek).

  1. Újlaki Általános Iskola
  2. Fillér Utcai Általános Iskola
  3. Babérliget Általános Iskola
  4. Szabó Lőrinc Kéttannyelvű Általános Iskola és Gimnázium
  5. Áldás Utcai Általános Iskola

(Rendező: II. Kerületi Sport és Szabadidősport Nonprofit Kft. A beszámolót és eredménytáblázatot köszönjük a Mozdulat Szabadidős Sportegyesület sportszervezőjének, Zengő Péternek.)

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek