Ha nem szeretnéd, hogy a Hármashatár-hegy olimpiai helyszín legyen, itt a helyed

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Mint azt korábban már megmutattuk, egyenesen döbbenetesek azok a látványtervek, amelyek bemutatják, milyen lenne Budapest, ha itt rendeznék 2024-ben az olimpiai játékokat.

Sokan féltik a Hármashatár-hegy környékét, és egyáltalán nem szeretnék, ha tönkremenne. Egy külön Facebook-oldal indult, ami csak és kizárólag a Hármashatár-heggyel foglalkozik. 

Az oldal üzemeltetői ezzel az üzenettel várják azokat, akik szeretnének csatlakozni hozzájuk:

"Az oldal igyekszik a téma minden vonatkozásáról hírt adni, minden szereplő álláspontját megismerni, ám csak a HHH-re tervezett versenyhelyszínt vitatjuk meg, és titeket is erre kérünk. Itt sem pártpolitikával, sem az olimpiai pályázat egészének létjogosultságával nem foglalkozunk, és nem emelünk kifogást sem a terület teherbírását meg nem haladó emberi használat, sem általában a bringások ellen." – írták a kiemelt bejegyzésben.

"Kérjük, amennyire csak lehet, tartózkodjatok a közéleti felhangoktól, a magyar olimpiai pályázat egészének vagy általában a kerékpárosoknak, egyéb csoportoknak, a különféle politikai szereplőknek a megítélésétől; meg persze az öncélú trágárságtól és személyeskedéstől, illetve a trollkodástól általában. Az ilyen zaj zavarja az érdemi vitát, ezért moderálást, súlyos esetben pedig kizárást von maga után. Ha kicsik is vagyunk, ebben a tekintetben a CM irányelveit tartjuk mérvadónak: mögénk bárki beállhat, mi nem állunk be senki mögé."

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek