Gyermekbúcsú

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Hagyományos évadzáró gyermekmulatság
Csalóka Péter - a Pupetta Társulat előadása, a Hahó együttes vidám műsora, Pegazus mesés játéktár, Tekergőtér - az izgalmas játékok tere, kézműves játszóház, arcfestés, hempergő, logikai és ügyességi játékok és párasátor várják a gyerekeket.

CSALÓKA PÉTER - A PUPETTA TÁRSULAT VIDÁM ELŐADÁSA
Egy, kettő vagy esetleg három legény van talpon e vidéken, de az egyik jány. E jól öltözött legények épp oly csalafinták mint meséjük hőse a Csalóka Péter de ők nem csak azokat csapják be akik megérdemlik hanem titeket is. Avagy nemcsak titeket hanem magukat is?. Ha kíváncsiak vagytok ki tud nagyobbat mondani, vagy hogyan látja el baját a bírónak a felesége avagy hogyan fér el három nagyhangú dudás egyetlen "csárdában" akkor köztünk a helyed. Az előadás fonalához sajnos kevés e három lélek, szükség van rád is, hozd el leghangosabb hangod is.

A HAHÓ EGYÜTTES MŰSORA
Valószínűleg sok család ismeri a Földlakó című bájos gyerekslágert, mely Kardos-Horváth Jánoshoz fűződik. A fiatal apuka legújabb formációja a Hahó Együttes, melyet három másik apukával alapított. A csapat szellemes, izgalmas szerzeményeket ír, a móka és kacagás garantált.
Az együttes tagjai:
Kardos-Horváth János - ének/gitár
Prommer Patrik - ének/dob
Domokos Tibor - ének/billentyű
Fodor Balázs - ukulele/furulya/ének/móka

FOLYAMATOS PROGRAMJAINK
VARÁZS TAMÁS BŰVÉSZ MUTATVÁNYAI
Varász Tamás gyakori vendégünk, hiszen mindannyiunkat sokszor elkápráztatott már mutatványaival. Ezúttal legújabb trükkjeit csodálhatjuk meg műsorában.

PEGAZUS MESÉS JÁTÉKTÁR
Játék meseszereplőkkel és a mesékben szereplő tárgyakkal
Tessék, tessék, csak tekergessék!
Izgalmas szerkezetek, szórakoztató feladatok kicsiknek és nagyoknak!

TEKERGŐTÉR
Egyedi tervezésű és kivitelezésű játékok gyűjteménye. Olyan játszótér ahol a gyerekek és játékos kedvű szüleik egyaránt jól szórakozhatnak és próbára tehetik ügyességüket. Ezen a játszótéren lehet tekerni - forgatni - húzni - tolni - billenteni - fújni - és főleg gurítani. A szabályok minden esetben egyértelműek, a sikerélmény és a jó hangulat garantált.

A JÁTSZÓKERTBEN kézműves játszóház, arcfestés, hempergő, logikai és ügyességi játékok várják a gyerekeket, családokat.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek