Mr. Sloane szórakozik / R.: Guelmino Sándor

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

JOE ORTON:
Mr. Sloane szórakozik

Egy szép napon a negyvenes éveiben járó, apjával élő Kath egy húsz év körüli fiúval tér haza. Anyai ösztöneitől és szerelemvágyától hajtva befogadja házukba a vonzó árvát, aki hamarosan a nő bátyját, Edet is ujjai köré csavarja. Apjuk, Kemp kezdettől gyanakodva szemléli a jövevényt: felismerni véli benne volt főnöke gyilkosát. S miközben a testvérek egyre elkeseredettebb küzdelmet folytatnak a fiú kegyeiért, és a múlt elhallgatott, szőnyeg alá söpört bűnei, titkai is felszínre kerülnek, megállíthatatlanul száguldunk a „brutális” végkifejlet felé.
De a vég ebben a krimiszerűen megírt rendkívül humoros történetben az utolsó pillanatig megjósolhatatlan, hiszen szereplőink kétségbeesett szeretet-éhségükben bármire képesek…
A későbbi pályatárs, a Magyarországon is rendkívül népszerű Martin McDonagh világát előlegező, gyilkos humorú darab Parti Nagy Lajos ehhez a produkcióhoz készült, vadonatúj fordításában kerül színre.

Szereplők:

Bíró Kriszta - Kath
Király Attila - Ed
Gazsó György - Kemp
Dékány Barnabás - Sloane

Látvány: Juhász Nóra
Mozgás: Király Attila
Rendező munkatársa: Kovács Henrietta
Rendező: Guelmino Sándor

Producer: Orlai Tibor

Joe Orton : Entertaining Mr. Slone, című darabjának magyar szövegét Parti Nagy Lajos készítette.

Az előadás a FÜGE és az Orlai Produkciós Iroda együttműködésében jött létre.

http://orlaiprodukcio.hu/plays.php?id=4106

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek