9 Álom Bharatanatyam - Flamenco

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Bittner Meenakshi Dóra Bharatanatyam és Fülöp Csaba József Flamenco táncelőadása 

Helyszín: Amrita Sher-Gil Kulturális Központ, 1025 Budapest, Búzavirág u. 14.
Időpont: 2018. október 16., 18.00
Kapunyitás: 17.30

A belépés ingyenes!

Regisztráció: http://www.eoibudapest.gov.in/ascc/news_detail/?newsid=155&cat=5 

***
Bár az egyik műfaj Dél-Indiából a másik Andalúziából ered, a két stílus érzelmi telítettsége, és lábtechnikájában fellelhető hasonlóságai közös előadásra ihlették a táncművészeket. Párbeszédükben találkozik a tradíció és a szenvedély. Az est különlegessége hogy a Navaratri – 9 Éjszaka ünnepéhez kapcsolódóan 9 álmot jelenít meg. 
Ősszel, elérkezik a változás, a fizikai és szellemi megújulás ideje. A vibráló, kreatív energiában bővelkedő időszakban, Indiában tíz nappalon és kilenc éjszakán át tart a 9 Éjszaka Fesztiválja, amikor hagyomány szerint zenével és tánccal is ünneplik azt az ősi kozmikus erőt, amely fenntartja az egyensúlyt az Univerzumban. A változást hozó energia megjelenési formáit idézi az est, két előadóval, akik álomszerű találkozásaik által inspirálva haladnak az útjukon. 
Bittner Meenakshi Dóra
http://www.bharatanatyam.info.hu
Fülöp Csaba József
http://tarsulat.szuerro.hu

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek