Fassbinder: A félelem megeszi a lelket

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Rendező: Alföldi Róbert. Szereplők: Hernádi Judit, Bányai Kelemen Barna, Parti Nóra, Bercsényi Péter, Mihályfi Balázs, Szatory Dávid
- - - A boldogság nem mindig vidám. - - -

„Ez egy egyszerű szerelmi történet, ami sok minden mellett arról beszél, mit jelent a valós szeretet, a valódi összetartozás, a másik tisztelete és megbecsülése.” (Alföldi Róbert)

„Esztétikai értelemben is azok a legsikeresebb alkotások, amelyek után nem markáns véleményt fogalmaz meg magában a néző, hanem újabb gondolatokat. Amelyekre rá tud csatlakozni élményeivel és kérdéseivel, s amelyeknek érzi társadalmi, személyes vagy társadalmi és személyes fontosságát. Ezek az előadások ugyanis valóban rezonálni képesek a jelenre, és benne rá, a jelenben élő magánszemélyre, állampolgárra, adófizetőre, járókelőre, újságolvasóra, szerelmesre, dolgozó kisemberre, nemzeti konzultációban megkérdezettre, gyászolóra, kirekesztettre vagy befogadottra. (…) Ilyen Alföldi Róbert A félelem megeszi a lelket rendezése, amely Rainer Werner Fassbinder azonos című filmjének színpadi adaptációja és egyben magyarországi ősbemutatója is.” (Kovács Natália, Élet és Irodalom)

Az előadás megtekintését 15 éven felülieknek ajánljuk! Az előadás időtartama: 2 óra 20 perc, szünet nélkül.
Figyelem! A későn érkezőket, illetve az előadás közben távozókat a produkció zavartalansága érdekében a színházterembe nem tudjuk beengedni. Köszönjük megértésüket!

https://atrium.hu/eloadasok/a-felelem-megeszi-a-lelket

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek