UNICEF Apák napja családi nap

Programot feltöltötte:
annasara.kovacs

Oszd meg másokkal!

Desktop
UNICEF apák napi illusztráció
UNICEF Apák napja családi nap

Itt az ideje, hogy az Apákat is köszöntsük!

Június 17-én, a hivatalos nemzetközi Apák Napján a Marczibányi Sportcentrumban várja az UNICEF Magyarország az apukákat, a gyerekeket és persze az anyukákat is.

A számos interaktív program mellett a látogatók meghallgathatják kedvelt sztár-apukák saját Apa-sztorijait. A szakértők mellett ott lesz többek között Sebestyén Balázs, Oláh Gergő, Majka, Rónai Egon, Nánási Pál, Hajós András, Nyáry Krisztián, Lukács Miklós, Harsányi Levente.

A Cofidis sátorban gyorsan elválik, melyik apának, miben rejlik a szuperereje. Játékos feladatok, tesztek során derülnek ki az apai szuperképességek.

A Nickelodeon jóvoltából a gyerekek találkozhatnak Dóra, a felfedezővel és SpongyaBobbal is, de hatalmas ugrálóvár, óriás puzzle és memóriajáték, kreatív foglalkozások, játékos tesztek, szórakoztató feladatok is várják a gyerekeket és szüleiket.

A helyszínen dedikálja legújabb könyvét Varró Dani, aki szintén részt vesz a kerekasztal beszélgetések egyikében.

A sportos családok kispályás focimeccseken, kosár- és squashmérkőzéseken indulhatnak, természetesen értékes nyeremények várják a győzteseket.

A kisebbek játékos foci oktatáson vehetnek részt, de a családok akár pingpongozhatnak vagy csocsózhatnak is együtt.

Egy ilyen eseményről nem hiányozhat a LEGO sem, nekik köszönhetően közös építés és robotprogramozás várja a gyerekeket és apukáikat.

Amíg nem találkozunk, addig is küldd el nekünk legkedvesebb apa-sztoridat. A legjobb sztorik beküldői értékes ajándékokat kapnak!
https://unicef.hu/apa-sztori

A rendezvényre a belépés díjtalan, a sportmérkőzések nevezési díjával a játékosok az UNICEF gyermekekért végzett munkáját támogatják.

További részletek: https://unicef.hu/apak-napja/

Háttérinformációk a sportmérkőzésekhez:

A kispályás foci- és kosármérkőzésekre nevezni az alábbi címen lehet: https://unicef.hu/apak-napja/

A 5+1 fős focicsapatokat (vegyes „apa-gyerek” csapatok) a helyszínen a bírók segítségével állítjuk össze, de akár teljes csapatok nevezését is várjuk.

A nevezési díj 2500,- Ft / fő, minden nevező UNICEF pólót kap ajándékba

Érdemes nevezni! A győztes csapatokat, dedikált focilabdák, Fradi meccsjegyek, értékes Lego ajándékcsomagok, Feldobox élményajándék dobozok, a Maratonman ajándékutalványai, a Nivea ajándékcsomagjai és a Dr. Rose nagyértékű szűrési szolgáltatási csomagjai várják.

A rendezvény főtámogatója a Cofidis Magyarország.
Médiatámogatónk a Nickelodeon és az Apamagazin.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?