Orlai Produkció: Leszámolás velem

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Orlai Produkció @ Budapest Pride Színházi Fesztivál 2018

Apám kétségbeesett. "Fiú ez egyáltalán, vagy mi? Folyton bőg, fél a sötétben. Miért ilyen? Én nem neveltem lánynak, pont úgy bántam vele, mint a többi fiúval!" Fogalma sem volt, hogy engem ugyanezek a kérdések gyötörnek. Ha fiú vagyok, miért nem vagyok olyan, mint a többiek? Miért viselkedem így, miért affektálok, miért gesztikulálok széles mozdulatokkal, miért olyan nőies a beszédem? Nem tudtam, miért lettem ennyire más, és ez borzalmasan fájt.

Edouard Louis: Leszámolás Eddyvel című regénye alapján,
Dr Pataki Pál fordításának felhasználásával színpadra alkalmazta
Zöldi Gergely és Rába Roland

Nagy Dániel Viktor
előadásában

Díszlet-jelmez: Bánki Róza
Dramaturg: Zöldi Gergely
Rendezőasszisztens: Kis Kádi Judit
Plakát: Csáfordi László
Rendező: Rába Roland
Producer: Orlai Tibor

A színpadi adaptáció alapjául szolgáló mű: EN FINIR AVEC EDDY BELLEGUELE, Copyright ã 2014, Édouard Louis, All rights reserved

Az előadás után a közönség számára lehetőség nyílik élményeiket interaktív módon feldolgozni. A pszichodráma segítségével újraélhetik, eljátszhatják az egyes karakterek jeleneteit, hogy a szerepekkel azonosulván jobban megérthessék azok érzelmi világát. Sőt, akár kapcsolódó saját rövid történetet hozva reflektálhatnak önmagukra, kapcsolataikra, és mások reakcióira egyaránt.A foglalkozást vezeti Dr. Móra László Xavér pszichoanalitikus, kiképző pszichodráma pszichoterapeuta, az ELTE Pszichológiai intézetének egyetemi adjunktusa és Erdei Kata klinikai szakpszichológus, pszichodráma pszichoterapeuta.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?