Interaktív zenés-mesés családi program

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Kedves India-barátok!

A karácsonyi készülődés közepette a fény ünnepének keleti üzenetét szeretnénk megosztani, s ebből az alkalomból egy interaktív zenés-mesés családi programmal várjuk az érdeklődőket 2017. december 12-én. 

Először Tóth Szabolcs szitárművész (az Amrita Sher-Gil Kulturális Központ szitár tanára) és Földiné Irtl Melinda (az Amrita Sher-Gil Kulturális Központ jógatanára) kalauzol bennünket az indiai zene világába,majd a zene szárnyán tovább repülve a Soup bábtársulat előadását tekinthetik meg, a Rámájanából ismert Ráma és Szítá története nyomán, méghozzá Gálos Éva, Birtalan Krisztina és L.Laki Pál előadásában. Végül a történethez kapcsolódó kreatív foglalkozás, jóga gyakorlás és beszélgetés teszi teljessé az estét.

Mindenkit szeretettel várunk!

Helyszín: Amrita Sher-Gil Kulturális Központ, 1025 Budapest. Búzavirág u. 14.
Időpont: 2017. december 12., 16.30

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztráció: http://www.indianembassy.hu/?p=146049

Kapunyitás: 16.00

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek