Gyermekbúcsú

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Hagyományos szabadtéri évadzáró gyermekmulatság, melynek zárásaként egy egyedülálló vízi bábszínházi előadással várjuk a család minden tagját:

Csizmás kandúr - a Kereplő Színház előadása, Itt van a nyár! - a Kiskalász zenekar koncertje, Pegazus mesés játéktár, Népmesék Világa játszóház, körhinta, kézműveskedés, arcfestés, hempergő, logikai és ügyességi játékok

20 órakor pedig Helka, a Balaton tündére - a Kabóca Bábszínhház vízi bábszínháza

CSIZMÁS KANDÚR - A KEREPLŐ SZÍNHÁZ ELŐADÁSA

 

A klasszikus mese vásári bábjátékos formába öntve.

A szegény molnárfiú és a szép királylány szerelme, a gonosz óriás legyõzése és persze egy beszélõ kandúr okos cselszövése, teszi izgalmassá mesénket, amiben a gyerekek aktív közremûködésére számítunk.

A díszletek és a bábok a népi hagyományok mai formáit tükrözik.

Népdalok és népi hangszerek színesítik az elõadást.

 

Rendezte: Szívós Károly

Játsszák: Szívós Károly, Török Ágnes

Bábtervezõ: Török Ágnes

 

ITT VAN A NYÁR - A KISKALÁSZ ZENEKAR KONCERTJE

Zenéjük színes, sokféle, a magyar népzenei motívumokon, a latin és cigány zenén keresztül az arab zenéig többféle zenei világgal ismerkedhetnek meg a gyerekek. Céljuk megkönnyíteni a verstanulást a kicsiknek fülbemászó dallamokkal, érdekes ritmusokkal és népszerűsíteni a gyerekek körében az „élő” hangszeres zenét. A zenekar mára már a legtöbb hazai fesztiválon megfordul és igényes zenéjükkel, közvetlen hangulatú koncertjeikkel elvarázsolják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A zenekar tagja: Varga Bori, Boros Attila, Mogyoró Kornél, Sántha Gábor

 

PEGAZUS MESÉS JÁTÉKTÁR

Játék meseszereplőkkel és a mesékben szereplő tárgyakkal

 A JÁTSZÓKERTBEN: Népmesék Világa játszóház, kézműves játszóház, arcfestés, körhinta, hempergő, logikai és ügyességi játékok várják a gyerekeket, családokat.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek