II. Kerületi Nagytakarítás - 2017

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A II. Kerületi Önkormányzat idén is meghirdeti a közterületek közösségi takarítását.

A tavalyi évhez hasonlóan a II. Kerületi Önkormányzat meghirdeti a közterületek közösségi takarítását, amiben a polgármesteri hivatal munkatársai is részt vesznek. Az április 21-én péntek délután tartandó akcióhoz idén is várják a csatlakozókat. Amennyiben szívesen részt venne akár egymaga, akár csapattal a közösségi takarításban, az alábbi elérhetőségeken várják jelentkezését a megtisztítandó helyszín megjelölésével.
Azok megkeresését is szívesen veszik, akik valamilyen okból nem tudnak részt venni a környezetvédelmi programban, de tudnak olyan helyet, ahol szükséges lenne a hulladék összegyűjtése.

A környezetükért felelősséget érző, a lakóhelyük környékét tisztán tartó magánszemélyeknek és közösségeknek kesztyűt, zsákot biztosít a polgármesteri hivatal a takarításokhoz. Előzetes egyeztetést követően az összegyűjtött hulladékot a hivatal elszállíttatja. Az eszközigényeket azonban a megfelelő mennyiség biztosítása érdekében április 7-ig kell jelezni a Környezetvédelmi Csoportnak.

További információk: 
Városrendészeti és Környezetvédelmi Iroda Környezetvédelmi Csoport (1024 Mechwart liget 1., I. emelet 122.), Pogány Norbert csoportvezető, e-mail-cím: pogany.norbert@masodikkerulet.hu tel.: 346-5430.

2017. április 21. péntek,
12.0017.00
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek