Kalandozás Ritmusországban

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

„Kalandra fel Ritmusországba, hol taktusra jár a gyerekek keze, feje, lába!
Tititá, tátiti, gyertek velünk játszani! Itt minden kipróbálható, fazék, födő,
fakanál megszólaltatható! Hallasd a hangod, dobogjon a lábad, üsd össze a tenyered, soha meg nem bánod!” – így szól a kikiáltó, aki nem más, mint Novák Péter, az előadás főszereplője, mozgatója.  A játékmester előadói készsége mellett, civil tapasztalatait is integrálta a hatvanperces foglalkozásba, így a gyerekek számára közérthető, interaktív módon mesél a hulladék felhasználás, újrahasznosítás, avagy éppen a családi, baráti kapcsolatok fontosságáról, Tamkó Sirató Károly versei kapcsán, akinek művészete a 60-as évek óta meghatározó verses élményt jelent minden generáció számára. Partnerei muzsikusok és egy táncos pár – „Titi” és „Tá” – akikkel Ritmusországba kalandozik, a gyerekközönséget választva útitársul. Foltin Jolán Kossuth-díjas koreográfus ötlete alapján született a gyermekprodukció, ami a színházi élmény mellett, iskolán kívüli tanóraként is értelmezhető; legyen szó zenéről, irodalomról, környezetvédelemről, esélyegyenlőségről.

Játékvezető: Novák Péter

Zenészek: Küttel Dávid, Babos Károly, Szokolay Dongó Balázs

Táncosok: Pótor Kata, Lengyel Szabolcs

Koreográfia: Lengyel Szabolcs

Zene: Novák Péter, Lázár Zsigmond és a Zenekar

Szerkesztő-rendező: Foltin Jolán

Jegyeket személyesen a művelődési központban és az Interticket hálózat jegyirodáiban, elektronikusan a  oldalon vásárolhatnak.

Az előadás 6-10 éveseknek ajánljuk.

Belépő gyermek és felnőtt vendégek számára egységesen: 1600 Ft

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek