HOLDÚJÉV FESZTIVÁL 2013 február 10-én a Millenárison - A belépés ingyenes

Programot feltöltötte:
Tordai Agnes

Oszd meg másokkal!

Desktop
„Happy Chinese New Year” című Gálaműsor a GuangXi Akrobatikus Társulat és a Magyarországon élő kínai művészek és fellépők ünnepi nagyszínpadi műsora.
„Happy Chinese New Year” című Gálaműsor a GuangXi Akrobatikus Társulat és a Magyarországon élő kínai művészek és fellépők ünnepi nagyszínpadi műsora.

A Távol-Kelet egy napra a Millenárisra költözik

2013. február 10-én távol-keleti és magyar művészek, artisták, zenészek, sportolók együtt köszöntik a Kígyó Évét a Holdújév Fesztiválon. A szervezők a legfiatalabbaktól a legidősebbekig minden korosztály számára készülnek izgalmas programokkal. Zhang Wei mesterrel a kalligráfia művészetének világába pillanthatunk be, a gyerekek meséket, mondókákat tanulhatnak, a fesztivál területén többször végigvonul az oroszlántánc, megismerkedhetünk a kínai teakultúrával és a távol-kelet különleges ízvilágával. Mindemellett fotó-, és népművészeti kiállítások, interaktív kulturális programok, tradicionális kínai orvoslás, kung-fu kupa, gó és ping-pong bajnokok várják az érdeklődőket. 
A fesztivál csúcspontjaként a világhírű GuangXi Akrobatikus Társulat feledhetetlen színpadi produkcióval érkezik a Millenárisra.

Program:
10:00 - 18:00
oroszlántánc, harcművészeti bemutatók, kulturális interaktív műsorok, kalligráfia, fotó és népművészeti kiállítások, keleti gasztronómia, tudományos előadások, sport-, és gyermekprogramok, kínai dalok, népdalok bemutatója, díszcsomó készítés, papírkivágás, közös thai-chi 

19:00
„Happy Chinese New Year” című Gálaműsor a GuangXi Akrobatikus Társulat és a Magyarországon élő kínai művészek és fellépők ünnepi nagyszínpadi műsora.

A belépés egész nap ingyenes!

További információ: www.holdujev.hu

Közreműködik: a Szubjektív Értékek Alapítvány, a Kínai Művészeti Központ, az Asia Center, a Magyar Chan Wu Szövetség, az Antall József Tudásközpont, a Budapesti Corvinus Egyetem Kína Központ, az ELTE Konfuciusz Intézet, a Kínai Kalligráfia és Festészeti Iskola, a Rizspalánta Óvoda, a Szegedi Tudományegyetem Konfuciusz Intézet, az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatika SE, a Magyar-Kínai Asztalitenisz Klub, a Dr. Chen Patika, a Central European TCM Association, a harcosok.com, az azsiaport.hu, a Magyar Tradicionális Kungfu és WuShu Szakszövetség, a GuangXi Akrobatikus Társulat, az Új Szemle, valamint a Prime Time Communications

A program az Európai Unió Integrációs Alapjának támogatásával valósul meg.

2013. február 10. vasárnap,
10.0021.00
Telefon: 
+36 (1) 3360840
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek