Határtalan Dal Gála Jótékonysági Koncert

Programot feltöltötte:
Submarine
Desktop
Határtalan Dal Gála Jótékonysági KOncert
Határtalan Dal Gála Jótékonysági koncert

A Határtalan Dal produkció az Ökumenikus Segélyszervezettel karöltve rendezi meg a Határtalan Dal Gála Jótékonysági Koncertet.

A Határtalan Dal produkció neves hazai előadóművészek összefogásával született Méry Péter ötlete alapján. A produkció előadói Kersztes Ildikó, Balázs Fecó, Varga Miklós, Király Viktor, Dér Heni (Sugarloaf), Kefir (V-Tech), Bella Levente, Csordás Tibi (Fiesta), Bódi Guszti, Oláh Ibolya, Péter Szabó Szilvia (NOX), Kovács Nóri, Méry Péter, Böczkös Panna, Fight Club együttes.

Céljuk, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy mi magyarok, bárhol is élünk a világban, mindenhol és minden körülmények között összetartozunk.

Az esten a összefogás dala mellett az előadól saját dalai is hallhatók, természetesen. A brilliáns névsort olvasva, ígéretes estének néz elébe a nagyszámú közönség!

Az est háziasszonya Bálint Antónia

A koncert előadói ingyen vállalták a fellépést és az est szervezői a belépőjegyek és támogatójegyek árát jótékony célra ajánlották fel. Az Ökumenikus Segélyszervezet biztosítja, hogy az összeg olyanokhoz kerüljön, akik valóban rászorulnak.

A koncerten a neves előadók mellet a hazai művész-, társadalmi-és politikai élet vezetői és jeles képviselői közül is sokan jelen lesznek, ezzel is kifejezve támogatásukat a dal és a koncert üzenetével kapcsolatban.

A belépőjegyek ára egységesen 2000 Ft,

a támogatójegyek ára 5000 Ft

A támogatói jegyek megvásárlóit a szervezők zárkörű fogadáson látják vendégül a koncert után a Millenáris B épületének galériáján.

Csatlakozz Te is!

Helyszín: Millenáris  B. épület

Jegyek vásárolhatók: http://www.ticketpro.hu/jnp/konnyuzene/985242-hatartalan-dal-gala.html

2012. december 21. péntek, 19.00
Telefon: 
+36 30 2310101
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?