Őszi nagy játszótér-karbantartás

Oszd meg másokkal!

Fotó: FB, II. kerület
Fotó: FB, II. kerület

Végeztek az idén őszre tervezett játszótér-karbantartási, felújítási munkákkal. Ezeknek egy része majd csak tavasszal-nyáron lesz igazán élvezhető (amikor kihajtanak a bokrok, felkerülnek az árnyékot adó "napvitorlák", de sötétedésig hintázni néh amég hóesésben is jó.

A Vérhalom téri játszótér megnőtt, és az új játékoktól úgy megszínesedett, hogy a buszban hazafelé utazók szemét is megfogja, tervezik, legközelebb leszállnak hamarabb. ("Tűzoltós" játszótér lett, a képen a nínós autó.)

A Zsigmond térre új játszóvár és fitness-eszközök kerültek, a fenyves parkban a hinta lett új, a máriaremetei, templomkerti játszótérbe is kerültek új játékok, a Cseppkő utában terepet rendeztek elsősorban, és teljesen megújult a Margit parki kutyafuttató is.

 

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek