Március 15. - Gábor Áron emlékművét hó borította, a zászlókat szél tépázta

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

Fújt a szél, esett a hó. Az ünnepség legkisebb résztvevője olykor bőven térdig gázolt a fehér lepelben a Gábor Áron emlékműnél, a Szilágyi Erzsébet fasoron. A II. kerület március 15-i megemlékezésén közel félszázan vettek részt a nem éppen szokványos időjárási feltételek mellett.

Az önkormányzat nevében Láng Zsolt polgármester koszorúzott, valamint Pokorni Zoltán, a XII. kerület polgármesterével közösen is felszólalt volna az ünnepségen, ám ezekre a rossz idő miatt  nem került sor - így a Himnusz elhangzása és a koszorúzás után maradt a csöndes emlékezés.

A Fidesz–Magyar Polgári Szövetség II. kerületi szervezete és önkormányzati frakciója nevében Riczkó Andrea alelnök, önkormányzati képviselő, a KDNP II. kerületi szervezete nevében Kocsy Béla elnök, az MSZP II. Kerületi szervezete nevében Őrsi Gergely elnök, frakcióvezető és Varga Előd Bendegúz önkormányzati képviselő, a Párbeszéd Magyarországért Párt nevében Kovács Márton és Perjés Gábor önkormányzati képviselők, a Jobbik nevében pedig Bodor Zoltán önkormányzati képviselő helyezett el koszorút.

Hidegkúton sem voltak sokkal jobbak a feltételek az ünneplésre, bár ott menedéket jelentett a megemlékezés helyszínéül szolgáló ófalui Sarlós Boldogasszony Plébániatemplom - olvasható az önkormányzat oldalán.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?