Bababarát ízig-vérig, ékszerdoboz a Bükk déli kapujában

Utazni minden időszakban magával ragadó kaland, új barátokat szerezni, új ízeket kipróbálni, új tájakat megnézni és kitörni a mindennapi monotóniából. A szálloda családias személyzettel, kültéri és beltéri programok széles és folyamatosan megújuló repertoárjával, bababarát wellness résszel, finom ételekkel és nyáron Activity Parkkal, kalandparkkal és számos szabadidős lehetőséggel üdvözli apróbb és nagyobb vendégeit.

Babababarát az elsők között

Immáron hat esztendeje, hogy az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermek- és bababarát wellness szálloda megnyitotta kapuit az egri borvidék szívében, az ország egyik legtisztább levegőjű falujában, a békés Noszvajon. Több mint hat éve, hogy gyerekzsivaj tölti meg a szállodát, hogy animátorok színesítik a lurkók és szüleik itt eltöltött napjait, és természetesen Páfrány, a hotel barátságos dinója a legváratlanabb helyeken bukkan fel. A négy hektáros ősfás park égig érő fái között fekvő, különleges kialakítású, az angol vidéki kúria stílusát idéző elegáns szálloda szinte azonnal a legnépszerűbb hotelek egyikévé vált.

Együtt lenni jó!

Az, hogy az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa ízig-vérig gyermekbarát wellness szálloda, nem üres, elcsépelt kifejezés. Itt valóban öröm a hangos gyerekkacaj, nem jelent gondot az abroszra csöppent kakaó, itt változatos, állandó és hetente megújuló fejlesztő, kreatív, szórakoztató programokkal készülnek. A kihagyhatatlan babaúszás, csiri-biri torna, babamasszázs, mini chef és kézműveskedés mellett elindult az Angol Kalauz és a maminbaba hordozós latin fitness is. Foglalják le az utolsó szobák egyikét!

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermek- és bababarát szálloda a családbarát vakáció szakértője. A 10 éven aluli gyermekek részére all inclusive ellátás jár! Legyenek részesei Oxigén élménynek!

https://oxigenhotel.hu/napfeny-nyar-oxigen-.html 

Mit szólsz hozzá?