Idegenvezetők világnapja: még második kerületi programok!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: itthon.hu
Fotó: itthon.hu

Korábbi cikkek a témában:

Ígértük, hogy kerül még föl program az idegenvezetők világnapja alkalmából, és most jön még csak a java:

Február 23.:  

14.00 Természetjárás Óbudától

Találkozó: 14.00-kor az Óbudai Árpád Gimnázium előtt (1034 Nagyszombat u. 19 ), az Óbudai Katinyi mártírok parkja emlékművénél. Megközelítés: a budai fonódó villamosak bármelyikével, illetve a 9-es, 29-es, 111-es valamint a 109-es buszokkal (a Nagyszombat utcánál kell leszállni). 

Látogatás a Pál-völgyi-barlangban 

Találkozó: 15.45 órakor a Pál- völgyi barlangnál / barlangterasznál (1025 Szépvölgyi út 162.) azokkal, akik csak a barlangot szeretnék megtekinteni. A barlang fogadóépületénél mosdó és büfé áll rendelkezésünkre. A barlangban télen- nyáron 10 C fok körüli a hőmérséklet. A barlang terében több lépcső és egy helyen meredek lépcső (szinte létra) nehezíti a haladást. 

A jelentkezéskor küldött e-mailben jelezni kell, ha valaki a túrának csak a barlanglátogatás szakaszán kíván részt venni. A túrát és barlangban a vezetést:  Túri László és Németh Tamás szakvezetők vezetik. Regisztráció: jelentkezes.barlang@gmail.com, max. 30 fő

február 24.

Pesthidegkút – Gercse  

A séta az Ördög-árok vonalán vezet, menet közben a csoport megtekinti a Remetekertvárosi Szentlélek templomot, és a Közép-Európai Mária zarándokútra felfűzött Máriaremetei kegyhelyet, melyet II. János Pál pápa „basilica minor” rangra emelt, és a 800 éves Árpád-kori-templomot is Gercsepusztán, a királyi trombitások egykori földjén.

Találkozó: 8.50- kor a Széll Kálmán téren, a 61-es villamos megállójában. A kirándulás vége Hűvösvölgynél 14.00 óra körül várható. A túra költsége: 1000,- Ft/fő (templomadományok). A túrát vezeti: Danka Attila idegenvezető. Regisztráció: attila.danka@yahoo.de, max. 20 fő 

Az összes többi program közül pedig itt lehet szemezgetni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?