Ha már érted a számítógépet, de az okostelefon kifog rajtad

Oszd meg másokkal!

Fotó: channelnews
Fotó: channelnews

Az önkormányzat újra meghirdeti az „Okosan az okoseszközökről klubot”, ahol megfelelő szakember segítségével a résztvevők kötetlenül, egyszerűen tudják feltenni kérdéseiket az okostelefonokkal és táblagépekkel kapcsolatban.

A foglalkozásokon oktatás nem folyik, a gyakorlatban felmerülő konkrét problémákra kapnak választ a jelentkezők. A klub ötfős csoportokkal indul, hogy minél inkább személyre szabottan, a felmerülő igényeknek megfelelően történjen a válaszadás. 

A II. kerületben élő idősebb lakosoknak rendezik a foglalkozásokat, olyanoknak, akik már rendelkeznek okostelefonnal vagy táblagéppel. A klub térítésmentes és regisztrációhoz kötött.

2018 februárjában indul majd a klub a Marczibányi Téri Művelődési Központban, a jelentkezésről bővebben telefonon kaphatnak felvilágosítást.

Írásban az internet@masodikkerulet.hu e-mail-­címen, vagy telefonon a 346-5479-es számon, munkaidőben a polgármesteri kabinet munkatársánál, Kun Katalinnál lehet jelentkezni.

A jelentkezési határidő: 2018. február 5.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek