Sokan kérdeztétek, miért pont a második kerületben kezdik az iskolabusz-programot

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kép még mindig csak illusztráció, most a chinadaily-ből
A kép még mindig csak illusztráció, most a chinadaily-ből

Korábbi cikkek a témában:

Amikor decemberben megírtuk, hogy egyszer majd (várhatóan 2021-ben) rendszeresen iskolabuszok szállítják majd a gyerekeket Budapesten, de addig is próbaképpen a második kerületben tesztelik a dolgot, elég sokan csodálkoztak. Hogy miért pont itt, miért pont nálunk?

A választ azért sejteni lehetett (ha alaposan belegondolunk): a kerületnek van belvárosias és kertvárosi lakóövezete is, plusz nagyméretű agglomeráció veszi körbe, így jó "tesztalany".

A karc.fm rádió a polgármesterrel beszélgetett erről, ide kattintva tudjátok a riportot végighallgatni.

A kerületi tervek egyre konkrétabbak: jelenleg a szakmai partnerek feltérképezése és a szülői vélemények begyűjtése kezdődik meg. Az év második felében néhány intézményben már szeretnék elindítani a programot, és a tervek szerint jövőre már minden iskolába így szállítanák majd a gyerekeket.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek