Péntek estétől a Széll Kálmán és a Mechwart liget között nem jár villamos

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kép: google news
Kép: google news
Augusztus 10., péntek 23:55-től - augusztus 19., 23:55-ig karbantartás miatt nem jár villamos a Széll Kálmán tér és a Mechwart liget megállók között.
  • Az egyszerűbb: a 17-es villamos Széll Kálmán tér M és Mechwart liget között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal jár majd, vagy az M2-es metróval és H5-ös hévvel lehet eljutni az úticélunkhoz. (A 17-es villamos ebben az időszakban megosztott útvonalon közlekedik - egyrészt a Savoya Park és a Széll Kálmán tér M, másrészt a Mechwart liget és a Bécsi út / Vörösvári út között.)
  • A bonyolultabb az amúgy is szakaszonként már nem működő 4-es és 6-os villamos: a Széll Kálmán tér M és Mechwart liget között egyik sem közlekedik. Nappal a Széll Kálmán tértől a Mechwart ligetig 6-17-es jelzéssel pótlóbusz jár a villamosok helyett. A 4-6 jelzésű villamos a Mechwart ligettől indul az Oktogon M végállomásig. Onnan továbbra is (az Aradi utcánál lévő megállótól) a 4-6-os pótlóbusszal lehet továbbutazni a Pál utca (Corvin-negyed M) megállóig. A pótlóbuszokra a körút mentén kijelölt megállókban lehet felszállni. A 4-es és 6-os villamosok a Harminckettesek terétől (a Baross utca kereszteződésénél lévő ideiglenes végállomástól) közlekednek az újbudai végállomásaik felé. Éjszakánként csak a 6-os villamos közlekedik, a Móricz Zsigmond körtértől a Harminckettesek teréig. Onnan a 6-os pótlóbusszal lehet utazni a Széll Kálmán térig, mely a Margitszigetnél lévő megállót csak Pest felé érinti.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek