Hűvösvölgyi buszvégállomás: hétvégi útépítés, megállókeresgélés

Oszd meg másokkal!

Desktop
Foto: Hamster
Foto: Hamster

Útépítés miatt módosul a hűvösvölgyi buszok felszállóhelye az augusztus 12-13-i hétvégén, szombaton és vasárnap a hűvösvölgyi buszvégállomáson zajló útépítési munkák miatt a hűvösvölgyi buszjáratok megállóhelyei módosulnak. A hétvégén 29-es, az 57-es, a 257-es és a 956-os buszra, valamint a 61-es villamospótlóra a Hűvösvölgyi úton, a 63-as, a 64-es, a 64A, a 157-es, a 157A, a 164-es, a 264-es, a 963-as és a 964-es buszra pedig a 64-es család megállóhelyén lehet felszállni – jelezte a BKK.

Részletesen:

29-es autóbusz

A 29-es autóbusz nem tér be a hűvösvölgyi buszvégállomás területére, megállóhelyét a Hűvösvölgyi útra helyezik át.

A Szentélek tér H felől Hűvösvölgybe érkező autóbuszok a Hűvösvölgyi úton, a buszvégállomás vonalában létesített megállóban állnak meg, ezt követően 57-es vagy a 257-es jelzéssel haladnak tovább e buszjáratok útvonalán. A járatok továbbutazásra igénybe vehetők.

A Hűvösvölgyből Szentélek tér H felé közlekedő autóbuszra a Hűvösvölgyi úton, a Bátori László utca és a buszvégállomás közötti megállóban lehet felszállni.

57-es és 257-es autóbusz

Az 57-es és a 257-es autóbusz nem tér be a hűvösvölgyi buszvégállomás területére, megállóhelyét a Hűvösvölgyi útra helyezik át.

A Hűvösvölgyből Máriaremete felé közlekedő autóbuszra a Hűvösvölgyi úton, a buszvégállomás vonalában létesített megállóban lehet felszállni.

A Máriaremete felől érkező autóbuszok a Hűvösvölgyi úton, a Bátori László utca és a buszvégállomás közötti megállóban állnak meg, innen lehet tovább utazni a Szentélek tér H felé közlekedő 29-es és a Széll Kálmán tér felé közlekedő 61-es pótlóbuszokra.

61-es villamospótló autóbusz

A Széll Kálmán tér M felől Hűvösvölgy felé tartó buszok a Hűvösvölgyi út–Nagykovácsi út–Nagyrét utca–Máriaremetei út–Hidegkúti út–Hűvösvölgyi út módosított útvonalon haladnak és nem érintik Hűvösvölgy végállomási megállójukat. A terelt vonalszakaszon fel lehet szállni a buszokra a 63-as busz érintett Villám utca, Széchenyi utca, Bükkfa utca, Bátori László utca megállójában.

A Széll Kálmán tér M felé tartó buszokra a Hűvösvölgyi úton, a Bátori László utca kereszteződése utáni ideiglenes megállóban lehet felszállni.

A villamospótló autóbuszról Máriaremete és Pesthidegkút felé (57-es és 257-es jelzéssel) tovább közlekedő 29-es autóbuszra a Csibor utcai megállóhelyen, Solymár felé a 64-es, a 64A, a 164-es és a 264-es autóbuszra a Bátori László utca megállóhelynél érdemes átszállni.

63-as, 64-es, 64A, 164-es, 157-es, 157A, 264-es, 963-as, 964-es autóbusz

A felsorolt járatokra a buszvégállomás területén, a 64-es buszcsalád megállóhelyén lehet felszállni. A Solymár felől a Szentélek tér felé közlekedő 29-es és a Széll Kálmán tér M felé közlekedő 61-es pótlóbuszra a Bátori László utca megállóhelyen érdemes átszállni.

956-os autóbusz

Az augusztus 12-ről 13-ra virradó éjszaka Hűvösvölgyön a 956-os buszra Máriaremete felé a Hűvösvölgyi úton, a buszvégállomás vonalában,

Pécel felé a Hűvösvölgyi úton, a Bátori László utca kereszteződése után létesített ideiglenes megállóban lehet felszállni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek