Parkolás közben fonódott össze a kocsi a villamossal a Frankelen

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: 444.hu)

Csütörtökön dél körül ütközött össze a 19-es villamos és egy kocsi az Üstökös utcánál, melyről a 444.hu úgy számolt be, hogy a kocsi épp parkolás közben volt, amikor az ütközés megtörtént.

"Miután meglátott egy szabad parkolóhelyet a kórházzal szemben, a kereszteződésen pár méterrel túl, a Frankel Leó úton, odahajtott, majd indexelés után megkezdte a tolatva parkolást. A felénél tartott a manővernek, kábé 45 fokos szögben állva a járdaszélre, amikor egyszer csak oldalba kapta a háta mögül érkező villamos, hogy egy szakaszon maga előtt tolja. Az autója így került a BKK fotóján is látható pozícióba" - írta meg az esetről a sofőr elmesélést a 444.hu.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek