Pasarét Bisztró

1026 Budapest, Pasaréti út 100. | +36-30-790-5931 | https://www.pasaretbisztro.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az 1937-ben épült modern, egyedi, negyed köríves alaprajzú buszvégállomás természetesen már mindannyiunk örömére műemlék, melyet néhány éve renováltak és igyekeztek azt korhű módon helyreállítani. A félkörív Pasaréti út felőli része már régóta vendéglátóipari egységként funkcionál, elsősorban lokális, a környéken lakó  törzsvendégkörrel. A Pasarét Bisztró kialakításával célunk ezen tradíció továbbvitele.

Olyan kellemes, otthonos teret szeretnénk teremteni, ahol a hozzánk betérő vendég Barát, ahol fesztelenül és jól érzi magát, miközben kiváló alapanyagokból hagyományos magyar illetve francia bisztróételeket fogyaszt. A nyáron nyitott, télen zárt terasz utánozhatatlan hangulata, az alsó csendes kerthelyiség intimitása mind-mind egyedivé teszik bisztrónkat. A szezonális zöldség és gyümölcskínálat, a mindig friss halak és húsok egy változatos, heti szinten megújuló étlap kialakítását teszik lehetővé. Legyen az reggeli, ebéd, vacsora, családi összejövetel, vagy csak egy kávé melletti baráti beszélgetés, mi örömmel látunk Mindenkit.

Büszkék vagyunk az elmúlt évek sikeres születésnapi, családi és céges rendezvényeire, illetve állófogadásaira, melyeknek exkluzív, mégis otthonos helyszínt biztosíthattunk. Pasarét egyik legismertebb épületének kerthelyisége akár 90-100 fős rendezvényekre is alkalmas. Kertkapcsolatos különtermünk tökéletes céges meetingek egész napos lebonyolítására. A Pasarét Bisztró különlegessége nemcsak a helyszínben jelentkezik, vendégeink színvonalas szolgáltatások közül választhatnak.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 23.00
Kedd08.00 – 23.00
Szerda08.00 – 23.00
Csütörtök08.00 – 23.00
Péntek08.00 – 23.00
Szombat09.00 – 23.00
Vasárnap09.00 – 23.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.