Kájoni Ház

1025 Budapest, Szilfa u. 24. | +36-1-392-5464 | http://www.pfa.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Alapítványt a Kapisztrán Szent Jánosról nevezett Ferences Rendtartomány hozta létre 1999-ben, hogy a környék jószolgálati feladatait ellássa. Az ingatlan tulajdonosa a rendtartomány. Az Alapítvány székhelye a Kájoni János Közösségi Ház, mely Pasaréten, a Szilfa utca 4. sz. alatt, kertes ingatlanon található.  A Házban működik a Testvérkék Ferences Óvoda, valamint a Gondviselés Háza idősek napközi otthona.E két intézmény fenntartásához az alapítvány – az alapító okiratában lefektetett irányelvek szerint - hathatós segítséget nyújt.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-392-5464
Email:pfa@pfa.hu
Honlap:http://www.pfa.hu/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek