Kájoni Ház

1025 Budapest, Szilfa u. 24. | +36-1-392-5464 | http://www.pfa.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Alapítványt a Kapisztrán Szent Jánosról nevezett Ferences Rendtartomány hozta létre 1999-ben, hogy a környék jószolgálati feladatait ellássa. Az ingatlan tulajdonosa a rendtartomány. Az Alapítvány székhelye a Kájoni János Közösségi Ház, mely Pasaréten, a Szilfa utca 4. sz. alatt, kertes ingatlanon található.  A Házban működik a Testvérkék Ferences Óvoda, valamint a Gondviselés Háza idősek napközi otthona.E két intézmény fenntartásához az alapítvány – az alapító okiratában lefektetett irányelvek szerint - hathatós segítséget nyújt.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-392-5464
Email:pfa@pfa.hu
Honlap:http://www.pfa.hu/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek