Tóbiás Optika - Bem rakpart

1027 Budapest, Bem rakpart 53. | +36-70-332-6999 | http://www.tobias.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Tóbiás Optika: 1949 óta a könnyített, vékony lencsék specialistája!

Cégünk 1949-ben indult hagyományos családi vállalkozásként, az akkor újszerűnek számító és addig Magyarországon nem gyártott bifokális lencsék készítésével, forradalmi változást hajtva végre a szemüveglencsék gyártásában. Az 50-es évek végétől dr. Győrffy István szabadalma alapján már a kontaktlencse gyártásának feltételeit biztosította műhelyünk. Ez akkor Brüsszelben és San Francisco-ban is díjakat nyert. A 70-es években került kifejlesztésre egy könnyített, vékonyított lencsecsalád, amelyet a cég ma is sikeresen gyárt és forgalmaz. A 80-as években elsők között gyártottuk a progresszív (multifokális), valamint fényre sötétedő (photocromaticus) lencséket. Cégünk a tudományos fejlesztés élvonalába került Greguss Pál professzor (PAL) optikájának megvalósításával. Így az általunk elkészített etalon lehetővé tette, hogy a találmány 1989-ban NASA-díjban részesüljön.

Üzleteinkben szakképzett látszerész, optometrista, kontaktológus várja pácienseinket. A klasszikus szemészet módszerein túl modern XXI. századi eszközökkel vizsgálunk.

Gondosan kiválogatott, magas minőségű kereteink között megtalálható a klasszikus és a modern formavilág is, továbbá a vezető kontaktlencse-gyártók termékei. Optikánk a könnyített, vékonyított egyfókuszú és multifokális szemüveglencsékre specializálódott.

Reményeink szerint a minőségi kiszolgálással párosuló szakértelmünk elnyeri vásárlóink bizalmát!

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek