HüviPiac - Hüvi Szolgáltatóház

1028 Budapest, Hidegkúti út 1. 1. em. | +36-30-549-7274 | https://www.huvipiac.hu
Desktop

Szombatonként hazai termelők finomságait kóstolhatja meg. Elhozzuk Önnek a vidék ízeit, az egészséges ételek alapját. Szándékunk, hogy közelebb hozzuk egymáshoz a vásárlókat és az őstermelők minőségi termékeit, hogy megismertessük a kistermelők és a hipermarketek által forgalmazott termékek közötti különbséget. Szeretnénk "házhoz vinni", bemutatni a városi közönség számára a vidéki, finom, magyar ízeket. Célunk, hogy ilyen módon is népszerűsítsük és könnyen elérhetővé tegyük az egészséges, tartósítószer- és adalékmentes hazai élelmiszereket.

Jöjjön, kóstoljon, nézelődjön és érezze jól magát!

Nyitvatartás:

Szombat07.00 – 13.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes
Parkolási megjegyzés:A Hűvösvölgyi Végállomás környéke 3 órás korlátozott várakozási övezet. A Hüvi épülete mögötti saját parkoló (behajtás a Bátori utca felől) ingyenes, itt is maximum 3 órát lehet parkolni. - Napi 4000 Ft feletti vásárlás esetén a Bátori utcából nyíló Gyermekvasúthoz vezető úton, a Hűvösvölgyi Végállomás fölött található P+R parkolóban is ingyenes a parkolás.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Hűvösvölgyi Szolgáltatóház Kft.
Telefon:+36-30-549-7274
Email:info@huvipiac.hu
Honlap:https://www.huvipiac.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/huvipiac
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.