BringAnti

1022 Budapest, Marczibányi tér 3. | +36-20-998-3195 | http://www.bringanti.hu
Desktop

BringAnti: A speciális vázak, kettes és hármas tandemek, utánfutók, háromkerekűek készítője!

Cégünk elsőrendű feladatának tartja a különleges igényű vásárlók teljes körű kiszolgálását. Fő profilunk a speciális járművek gyártása és forgalmazása. Elsősorban a családi kerékpárosok igényeit próbáljuk kielégíteni gyermekutánfutóinkkal, amelyekkel - akár kerékpározni még nem tudó - gyermekeikkel hosszú túrákat is tehetnek. Kicsi gyermekek szállítására gyerekszállító utánfutókat készítünk.

Két- és háromszemélyes tandemkerékpárjaink hosszú évek óta teljes megelégedésre szolgálnak itthon és külföldön egyaránt. Különleges adapter segítségével felnőtt vezetésével a tandemeken kisgyerekek is kerékpározhatnak. Extrém igényű vásárlóink számára két- és háromkerekű fekvőkerékpárok is rendelhetők.

Fogyatékkal élők és kerékpározni nem vagy bizonytalanul tudók számára nagy teherbírású és csomagtartóval is felszerelt háromkerekűeket, két egymás mellé kapcsolt kerékpárból pedig négykerekű járművet is készítünk. Fogyatékkal élők számára speciális hajtányokat, a könnyű átléphetőség érdekében különlegesen alacsonyépítésű vázzal készült háromkerekűeket, kerekes székekhez kapcsolható széktoló kerékpárokat, kerekes székekhez kapcsolható adaptereket - amelyekkel kézi hajtánnyá alakíthatók - is készítünk.

Valamennyi általunk készített jármű alkatrészeit és felszerelését a vevő igényeinek és pénztárcájának figyelembe vételével egyedileg állítjuk össze. Elképzeléseinek csak fantáziája szabhat határt!

Nyitvatartás:

Időpont-egyeztetés szerint.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Frank Antal kerékpárműszerész
Telefon:+36-20-998-3195
Email:frank.antal@bringanti.hu
Honlap:http://www.bringanti.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.