Bevilija Húsvarázs & Finomságok - Fény utcai Piac

1024 Budapest, Lövőház u. 12. III/5A-C. | +36-1-345-4208, +36-1-345-4209, +36-1-345-4111 | http://www.bevilija.hu
Desktop

A Bevilija egy 2004 óta működő családi vállalkozás, neve is az alapítókból áll össze: Bence - Vince - Linda - János. A nagykereskedelem mellett mintaboltot nyitottunk ínycsiklandozó grillpulttal, valamint halboltunk és ételbárunk is működik a Fény utcai piacon.

Klasszikus piaci termékekkel várjuk kedves vásárlóinkat. Csemegepultjaink magas minőségű, mindig friss árutartalmán kívül a bolt arculatát is fontosnak tartjuk. Három üzletrész egybenyitásával és azonos arculat kiépítésével impozáns üzletsor született. A pult kinézetét fatálak ékesítik, melyeken friss felvágottak tornyosulnak. A bolt neonfény szövegei pedig abszolút újítás volt a hentesboltok világában. A soron nagy választékban kaphatóak felvágottak, szárazáruk, szalonnák, sokféle hentesáru: csirke, marha, sertés, kacsa... Ezenkívül rendelkezik egy grillpulttal, ahol frissensült kolbász, füstölt csülök, grillcsirke és egyéb finomságok várják a kedves vásárlókat. Lehetőség van továbbá konyhakész, pácolt, töltött húsok vásárlására, amit csak otthon a sütőbe kell tenni, és kész is a finom ebéd vagy vacsora.

Várunk mindenkit szeretettel!

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:Az épület alatti mélygarázsban, a szomszédos parkolóházban vagy a Mammut Bevásárlóközpontban.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Bevilija Kft.
Telefon:+36-1-345-4208, +36-1-345-4209, +36-1-345-4111
Email:rendeles@bevilija.hu
Honlap:http://www.bevilija.hu
Facebook:https://www.facebook.com/bevilija
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek