Pannónia Stúdió

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 64-66.

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Pannónia Stúdióban a hazai és nemzetközi élvonalba tartozó kép és hang utómunkára szakosodott cégek által újra elindult egy rendkívül magas színvonalú, filmes alkotói munka. A ház küldetése ugyanakkor az is, hogy részt vegyen a magyar rajzfilmek filmtörténeti értékként való megőrzésében és népszerűsítésében. A Stúdió tevékenysége kiegészült oktatási programmal, melynek fő célkitűzése gyerekek és fiatalok fejlesztése, képzése. A Pannóniában egész évben helyet kapnak olyan exkluzív kiállítások, melyek az egykor itt alkotó művészek munkáit mutatják be. Havonta megújuló gyermek - és felnőtt programokkal bővül repertoráunk, amit a Pannónia Stúdió facebook oldalán nyomon tudnak követni. 

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 17.00
Kedd09.00 – 17.00
Szerda09.00 – 17.00
Csütörtök09.00 – 17.00
Péntek09.00 – 17.00
Szombat09.00 – 17.00
Vasárnap09.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek