Napocska Tanoda

1025 Budapest, Vérhalom u. 32. | +36-70-362-0266 | http://napocskatanoda.hu

Oszd meg másokkal!

A Napocska Tanoda azoknak a gyerekeknek a mesés helye, akik vidáman, önfeledten szeretnék tölteni a délutánt, könnyedén megoldani a házi feladatot, megtanulni a verset, majd a többiekkel felszabadultan játszani.

A Napocska Tanoda egy olyan hely, ahol a gyerekek az iskolaidő után pedagógusok és szakemberek felügyelete alatt készíthetik el a házi feladatot, részt vehetnek egyéni vagy kiscsoportos fejlesztő foglalkozásokon, mindeközben pedig megmaradhatnak gyereknek, vagyis játszhatnak, barátságokat köthetnek, nevethetnek, szórakozhatnak.

Egy olyan hely, amely leveszi a szülők válláról a sokszor estébe nyúló leckeírás nyűgjét, eloszlatja a gyermek megfelelő kognitív vagy pszichés fejlődése miatti aggodalmakat és segít feltárni a rejtett tehetségeket. Nálunk teljes biztonságban, szakemberek kezében tudhatja gyermekét, így nemcsak a másnapi házi feladat készül el, de folyamatosan visszajelzést kaphat csemetéje tehetségéről, haladásáról vagy épp nehézségeiről, és idejében megkaphatja a megfelelő támogatást. Önnek pedig nem kell rohannia a munkából és jut idő a minőségi együtt töltött időre.

A Napocska Tanoda Buda szívében, barátságos környezetben várja a gyerekeket.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 19.00
Kedd08.00 – 19.00
Szerda08.00 – 19.00
Csütörtök08.00 – 19.00
Péntek08.00 – 19.00
Szombat08.00 – 19.00
Vasárnap08.00 – 19.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Harci Kármen
Telefon:+36-70-362-0266
Email:napocskatanoda@gmail.com
Honlap:http://napocskatanoda.hu
Facebook:https://www.facebook.com/NapocskaTanoda

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek