Garden Group Kft. - sportpályaépítés

2083 Solymár, Kálvária u. 4/A. | +36-30-309-3369 | http://www.gardengroup.hu

Oszd meg másokkal!

Cégünk, a Garden Group Kft. 2011-ben alakult több, már korábban működő cégcsoport összevonásával. Ágazataink között megtalálható a gyep tudatos tápanyag utánpótlása, élő és műfüves sportpályák építése és fenntartása, öntözőrendszerek telepítése, EPDM burkolatú többfunkciós sportpályák építése, valamint az ezekhez kapcsolódó környezetrendezés.

2009-től ágazataink között kiemelkedő szerepet tölt be futball és egyéb spotpályák létesítése, fenntartása, pályákhoz egyedileg elkészített gyepprogrammal.

Az élőfüves pályák építésénél a titok a jól megépített alapoknál rejlik. A fű gyökérzetének megfelelő növekedéséhez, fejlődéséhez rendkívül fontos a megfelelő minőségű és vastagságú alépítmény illetve termőréteg. A kivitelezés során elkövetett hibák (rossz minőségű alépítmény, egyenetlen felület, rossz vízelvezetés, hibás öntözőrendszer, rosszul megválasztott gyep fajtaösszetétel, hibás tápanyag utánpótlás, agrotechnikai hiányosságok) hamar megmutatkoznak és a gyep minőségi romlásához vezetnek, amit csak igen nagy költségek árán lehet visszafordítani, vagy megállítani. Mi az alapoknál is minőséget garantálunk.

Az élőfüves pályák létesítése és fenntartása mellett műfüves pályák építésével és fenntartásával foglalkozunk. Cégünk az aktuális szabványoknak megfelelő altalajok megépítésével, öntözőrendszer telepítésével, valamint az összes fontos kiegészítő és felszerelés (műfű, gumi granulátum, homok, kapuk, labdafogó háló, felszerelési tárgyak, mobil lelátó, világítás, stb.) beszerzésével és beépítésével vállalja a pályák teljes körű kivitelezését. Az építkezéshez speciális, saját tulajdonú lézervezérlésű gépekkel rendelkezünk.

Cégünk vállalja EPDM burkolatú többfunkciós pályák építését is, mely az utóbbi időben egyre elterjedtebb a salak kiváltására. Számos jó tulajdonsága miatt iskolai sportpályák, futópályák, játszóterek, teniszpályák, multifunkciós sportpályák kiváló burkolatát adja.

Élőfüves sportpályák fenntartásánál alapvető szempontunk a tudatos tápanyag utánpótlás. A karbantartási munkafolyamatok és a speciális agrotechnikai műveletek elvégzését saját eszközökkel tudjuk végezni.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 17.00
Kedd09.00 – 17.00
Szerda09.00 – 17.00
Csütörtök09.00 – 17.00
Péntek09.00 – 16.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Oláh Ingrid
Telefon:+36-30-309-3369
Email:olah.ingrid@gardengroup.hu
Honlap:http://www.gardengroup.hu
Facebook:https://www.facebook.com/gardengrou

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek