Dr. Geréb Marianna ügyvéd

1025 Budapest, Verecke lépcső 16/A fszt. | +36-70-333-2164 | https://drgereb.hu/bemutatkozas/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Dr. Geréb Marianna ügyvéd vagyok. (Honlapom: https://drgereb.hu/bemutatkozas/)

Ügyvédként a jog számos területén állok kedves Ügyfeleim rendelkezésére, ingatlanjoggal és céges ügyekkel foglalkozom.

Fő profilként emellett válóperes ügyvédként tevékenykedem.

Ügyfeleimet segítem a válás elindításához szükséges válóperes papírok előkészítésével, így a válókereset beadásától, egészen a közös megegyezéssel történő válással kapcsolatos vagyonmegosztás elkészítéséigÜgyfelem mellett állok, továbbá ha gyermek is van a családban, a gyermekelhelyezésben és a gyermektartásdíj érvényesítésében is eljárok.

A fentieken túlmenően más típusú peres eljárásban – munkaügy, szavatossági ügyek, hibás teljesítés stb. – is segítségére vagyok, illetve akkor is, ha ingatlant vásárolna vagy ajándékozna el, megbízhatóan, gyors határidővel  és korrekt áron vállalom adásvételi szerződés és ajándékozási szerződés elkészítését is a földhivatali ügyintézéssel együtt.

A honlapomon információt kapnak a szakterületeimről, illetve lehetőségük van közvetlenül kérdést feltenni.

A Blog fül alatt pedig hasznos információkat találnak válás menetével, adásvételi szerződéskötéssel, peres eljárással kapcsolatban.

Rendelkezésükre állok a teljes peres eljárás lebonyolítására is, de ha csak jogi felvilágosítást szeretnének kapni, úgy bizalommal hívjanak konzultációra!

Arra törekszem, hogy a munkámat precízen és maximális szakmai színvonalon, korrekt munkadíjon lássam el.

Számomra fontos, hogy aki hozzám fordul, az tisztában legyen a lehetőségeivel, köztük a várható “legjobb” és “legrosszabb” eredménnyel is és persze azzal is, hogy miket kell megtennünk ahhoz –együtt – hogy a legjobb eredményt érjük el az adott ügyben. Nem célom, hogy bárkit is hitegessek, elmondom őszintén az esélyeket és csak olyan ügyeket vállalok el, melyekben kellő magabiztossággal és rutinnal tudom ellátni az Ügyfeleim képviseletét.

Angol szaknyelvi tudással rendelkezem, így a szerződések, megállapodások kétnyelvű elkészítését is vállalom!

Ebben a szakmában azt tartom a legnagyobb eredménynek, ha az Ügyfelem elégedett a szolgáltatásommal.

Remélem, hogy Önt is hamarosan Ügyfeleim körében üdvözölhetem!

Dr. Geréb Marianna ügyvéd

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Dr. Geréb Marianna
Telefon:+36-70-333-2164
Email:dr.gerebmarianna@gmail.com
Honlap:https://drgereb.hu/bemutatkozas/
Facebook:https://www.facebook.com/drgereb/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek