Concord Fordítóiroda

1025 Budapest, Pusztaszeri út 70. C. lp. fszt. 1. | +36-1-336-1148, +36-20-423-7233 | http://www.concordforditoiroda.hu
Desktop

Egy fordítási feladat sikeres ellátásához több feltétel egyidejű megléte szükséges. Szükség van a szöveg szaknyelvi terminológiájának ismeretére. A célnyelv magas szintű tudására. Szükség van a precíz megvalósításra – a fordítási folyamat során elkövetett hibák kiszűrésére.   Hosszabb távon egyenletesen jó minőségben fordítani nem „egyemberes” feladat. Összeszokott csapatmunka ez, ahol egy célért dolgozik az ügyfélszolgálat, a projektmenedzser, a fordító, a terminológus és a lektor. A fordítóiroda tapasztalata, kapcsolatrendszere és infrastruktúrája szükséges a fenti feladatok összehangolására. A fordítóiroda a habarcs az épületben, mely nélkül egyetlen tégla sem maradhat sokáig a helyén.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Concord Fordítóiroda Kft.
Telefon:+36-1-336-1148, +36-20-423-7233
Email:info@concordforditoiroda.hu
Honlap:http://www.concordforditoiroda.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/concordforditoiroda
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek