Concord Fordítóiroda

1025 Budapest, Pusztaszeri út 70. C. lp. fszt. 1. | +36-1-336-1148, +36-20-423-7233 | http://www.concordforditoiroda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Egy fordítási feladat sikeres ellátásához több feltétel egyidejű megléte szükséges. Szükség van a szöveg szaknyelvi terminológiájának ismeretére. A célnyelv magas szintű tudására. Szükség van a precíz megvalósításra – a fordítási folyamat során elkövetett hibák kiszűrésére.   Hosszabb távon egyenletesen jó minőségben fordítani nem „egyemberes” feladat. Összeszokott csapatmunka ez, ahol egy célért dolgozik az ügyfélszolgálat, a projektmenedzser, a fordító, a terminológus és a lektor. A fordítóiroda tapasztalata, kapcsolatrendszere és infrastruktúrája szükséges a fenti feladatok összehangolására. A fordítóiroda a habarcs az épületben, mely nélkül egyetlen tégla sem maradhat sokáig a helyén.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Concord Fordítóiroda Kft.
Telefon:+36-1-336-1148, +36-20-423-7233
Email:info@concordforditoiroda.hu
Honlap:http://www.concordforditoiroda.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/concordforditoiroda
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek