Citi Kert Kert- és Tájépítészeti Stúdió

1024 Budapest, Buday László u. 7. | +36-1-316- 6732, +36-20-477-0751 | http://www.citikert.hu
Desktop

2001-ben alapított cégünk kertépítészettel, tájrendezéssel foglalkozik. A kerttervezés, kertépítés, kertfenntartás a cégen belül szerves egységet alkot, egymást kiegészítve, a visszacsatolásokon keresztül egymást erősítve fejlődnek.

Ars poeticánk, mint azt névválasztásunk is érzékelteti, a városi zöld növelése, a városi emberek életének élvezetesebbé, egészségesebbé tétele. Szeretnénk a sűrűn beépített betonsivatagba a természetből egy élő szeletet becsempészni, azt óvni, nevelgetni, napról-napra gondozni.

Megrendelőinkkel hosszú távú kapcsolatok kialakítására törekszünk, kertjeink életében aktív részt vállalunk.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek