Borgia Kozmetika

1027 Budapest, Kapás u. 45/A. | +36-20-352-0671 | http://www.borgiakozmetika.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Kozmetikánk jól megközelíthető helyen, a Kapás utcában, a Margit körút Mechwart ligeti megállójánál található.JANSSEN referenciaszalonként működünk. A prémium kategóriás német professzionális kozmetikai termékek garanciát jelentenek arra, hogy bőre igényeinek, problémáinak megfelelően a legmagasabb szintű - gyógynövények évszázadok óta bizonyított hatását a legmodernebb kozmetológiai technológiával ötvöző - ápolást kapja, és ne csak szebb, hanem egészségesebb bőrrel távozzon tőlünk. Kezeléseink hatékonyságát növelik a Janssen otthoni ápolásra kifejlesztett termékei. Minden találkozáskor megbeszéljük, hogy milyen bőre állapota és ennek megfelelően választjuk ki a legmegfelelőbb kezelést és hatóanyagot.  Kezelt problémák: mitesszerek, aknés bőr, hegek és sebhelyek, öregedő bőr, ráncok, megereszkedett vonalak, hiperpigmentáció, rozacea, bőrszárazság, érzékeny-gyulladt területek.  Szolgáltatásaink: hagyományos kezelések, mikrodermabrázió, tűs mezoterápia, Lux Star lifting kezelések, gyantázás (férfi-női), szempilla-szemöldök kozmetika, szempilla lifting, kozmetikai arcmasszázs, herbál thai arcmasszázs, aromaolajos teljes test thai masszázs, fogyasztó-méregtelenítő-feszesító testkezelések.  Célunk, hogy a nálunk töltött idő maximális elégedettséggel töltse el kedves vendégeinket, ezért tudásunk mellé a legmagasabb szintű higiénés körülményeket, és esztétikailag kellemes környezetet biztosítunk. Az Ön nyugalma, pihenése érdekében egyszerre csak egy vendéggel foglalkozunk. Jöjjön el hozzánk, hogy  kozmetikánkban szépülhessen, pihenhessen és jókedvűen távozzon!
Nyitvatartásunkat az Önök igényeihez igazítjuk, akár kora reggeli, akár esti időpontról van szó.  

Bejelentkezés telefonon:  Ibolya: 20/352-0671.

További bejelentkezési lehetőség a www.borgiakozmetika.hu oldalon, vagy a www.facebook.com/Borgia kozmetika oldalon,

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00
Rugalmasan alkalmazkodunk az Ön időbeosztásához. Bejelentkezéssel kora reggeli vagy esti időpontban is várjuk. Bejelentkezés: 0620 352-0671

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Hersics Ibolya
Telefon:+36-20-352-0671
Email:ibolya@borgiakozmetika.hu
Honlap:http://www.borgiakozmetika.hu
Facebook:http://fb.com/borgiakozmetika
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.