Art Buda Alkotóműhely

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 2. | +36-1-952-0148 | http://artbuda.hu

Oszd meg másokkal!

Az Art Buda alkotóműhely foglalkozásai. Izgalmas, hetente változó programokkal várjuk képző- és iparművészeink vezetésével a gyerekeket, felnőtteket, nagyszülőket, családokat és mindazokat, akiket a közös munka iránt érzett öröm összeköt.

A részvételhez művészeti előképzettség nem szükséges, elég a kíváncsiság és a tettvágy. A foglalkozásokat vezető képző- és iparművészek megismertetnek az adott technika alapjaival, az ő vezetésükkel és segítségükkel alkothatunk magunknak mű- és használati tárgyakat.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Egri Dóra
Telefon:+36-1-952-0148
Email:hello@artbuda.hu
Honlap:http://artbuda.hu
Facebook:https://www.facebook.com/artbuda.hu

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek