Vasas SC - Körmöczy Zsuzsa Teniszcentrum

1026 Budapest, Pasaréti út 11-13. | +36-1-212-5246 | http://pasatenisz.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szeretnénk visszaállítani a nagy hagyományokkal rendelkező club- és verseny-tenisz életet a Vasas Pasarét Sportcentrumban. Versenyzőink minden korosztályban a magyar tenisz élmezőnyéhez tartoznak, felnőtt női csapatunk tavaly az I. osztályban 3. helyezést ért el, nem sokkal lemaradva a döntő illetve a szuper ligába feljutás lehetőségéről. Felnőtt férfi csapatunk az országos bajnokság II. osztályát megnyerték, ezzel feljutottak az I. osztályba. Korosztályos csapataink rendszeresen döntőt játszanak az adott bajnokságokban.

Célunk a tenisz utánpótlás folyamatos nevelése és a magyar tenisz életben egy meghatározó egyesület kiépítése ezekkel a csodálatos adottságokkal illetve a mozogni vágyó "hobbi teniszezők" számára egy igazi club-élet megteremtése.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-212-5246
Honlap:http://pasatenisz.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek